Meer resultaten voor senioren

Senioren - Stad Mechelen.
Mechelen is een stad van jong én oud. Op onderliggende paginas vind je alles terug wat relevant is voor de oudere Mechelaar: van vrijetijd en mobiliteit over wonen, zorg en familie. Vind je niet wat je zoekt, meld het dan bij senioren@mechelen.be.
senioren
Senioren Knokke Heist.
Sport voor senioren. Activiteiten voor senioren. Sport, praatcafé dementie, danspaleis, voorstellingen., 050 630 430. Mis geen enkel nieuwtje over Knokke-Heist. Blijf op de hoogte. of volg Knokke-Heist op Facebook, Twitter of Instagram. volg Knokke-Heist op Facebook bezoek Knokke-Heist als toerist.
Netwerk senioren Stad Tienen.
Inventaris leegstaande en verwaarloosde bedrijven. Leegstandsregister woningen en gebouwen. Ruimtelijke uitvoeringsplannen en plannen van aanleg. Huursubsidie en installatiepremie. Premies Fluvius energiebesparende maatregelen. Premie Infrax gescheiden afvoersysteem. Provinciale aanpassingspremie woningen ouderen en personen met een handicap. Vermindering onroerende voorheffing energiezuinige geouwen.
Senioren Landelijke Gilden.
Het doel is om, aanvullend op het aanbod van de lokale afdelingen, activiteiten uit te werken voor leden van 3 20. Senioren-bestuursleden, afgevaardigd door of bekend bij de lokale besturen, stellen voor hun regio een jaarprogramma op. Samen opkomen voor de belangen van senioren.
Senioren Maaseik.
Woonzorgcentrum De Maaspoorte. Activiteiten voor senioren. Praatcafé Dementie Maaseik. Volg ons op. Administratief Centrum Maaseik Lekkerstraat 10, 3680 Maaseik. T 089 560 560, info@maaseik.be. Vandaag open van 0900: tot 1630.: Morgen open van 0900: tot 1200, van 1300: tot 1630.:
A-stad.
Sorry, we merken dat je antwerpen.be niet zal kunnen gebruiken zoals wij het bedoeld hebben. Dit komt omdat je een verouderde versie van je internetbrowser gebruikt. Je kan dit verhelpen door een recente versie van je browser te installeren. Om verder te gaan, dient u JavaScript te activeren.
Senioren Lokaal bestuur Boom.
De SAR heeft als opdracht om het bestuur mee te delen wat er speelt bij Boomse senioren, welke verlangens en bekommernissen ze hebben. Dit gebeurt via het verstrekken van adviezen, ofwel op eigen initiatief, ofwel op vraag van het bestuur.
senioren - Gemeente Kapellen.
stratenplan hinder wegenwerken. scroll naar links scroll naar rechts. gezinszorg en aanvullende thuiszorg. inkomensgarantie voor ouderen. poetshulp voor senioren. subsidie voor seniorenverenigingen. turnen voor 55. warme maaltijden aan huis. Straat en nummer. Antwerpsesteenweg 130 Postcode en gemeente. 2950 Kapellen T.
Senioren.
Via Fingerfood bieden we heerlijke maaltijden die makkelijk met de handen kunnen worden gegeten, speciaal voor de ouderen met motorische beperkingen. Strijd tegen ondervoeding. Heel wat senioren zijn ondervoed. Om dat te voorkomen, werden in Vlaanderen en Wallonië een reeks preventieprogramma's' ingevoerd.
Vrijetijdsaanbod voor senioren Stad Gent.
Waar kunnen Gentse senioren terecht om hun kennis uit te breiden en zich bij te scholen? Lees meer over Levenslang leren voor senioren. Levenslang leren voor senioren. Sporten en bewegen voor senioren. Waar kan ik als senior sporten in Gent?

Contacteer ons