Meer resultaten voor seniorenshow

seniorenshow
U bevindt zich hier: Home Nieuws komende optredens. PRIVE OPTREDENS EN FEESTEN WORDEN NIET IN DE KALENDER OPGENOMEN. ZATERDAG 21 DECEMBER 2019. Gunther Neefs in concert. 2310 Rijvevorsel 20.00u. MAANDAG 23 DECEMBER 2019. Salons Ter Velde - Zedelgem. VRIJDAG 27 DECEMBER 2019.
CC Schoten -.
Op zoek naar een zaal in Schoten? Cultuurcentrum Schoten verhuurt heel wat gemeentelijke lokalen en zalen. Klik hier door het aanbod. Vanaf woensdag 22/06 om 12u kan je je tickets bestellen voor al je favoriete voorstellingen. Op naar de webshop!
Seniorenshow, Dvc Events, show voor de derde leeftijd.
Nieuwe Show 2022! Graag stellen wij voor uw vereniging onze nieuwe senioren show voor een uniek amusement en variété programma voor senioren. Variété" Bij De Thee." Een programma dat u kan boeken en dat veel wordt gevraagd door. - Woon en zorgcentra - dienstencentra. - Gehandicapten verenigingen. Variété" Bij De Thee" is een amusant en dolkomisch variété optreden met gezonde humor, sketches mét het publiek, bekende meezingers en leuke liedjes uit de oude doos. Het programma is interactief van opzet niet verkleuterd en zeker niet platvloers er wordt goed ingespeeld op de onverwachte situaties in de show. - Deze variété show wordt opgevoerd door twee ervaren artiesten. - Duurtijd van het programma 90 minuten. Of 2x45 minuten met een pauze. - Geluidsinstallatie is inbegrepen. - Wij rekenen geen vervoerkosten. - Alles is in de vaste prijs inbegrepen. - Het programma kan elke dag van de week opgevoerd worden.
seniorenshow - ouderenprogramma met ben cramer en Nick Jefferson.
Sonneveld en vele andere artiesten van toen, die vertolkt. worden door Nick vanachter zijn spierwitte vleugel. soms er voor www.debestemuziek.nl. DE LEUKSTE SENIORENSHOW VAN NEDERLAND. Ben en Nick wisselen elkaar muzikaal af, maar en zingen samen ook de mooiste duetten.
Activiteiten - Heist-op-den-Berg.
Deelnemers hebben de keuze uit een aantal mogelijkheden: bezoek aan een bedrijf of site, rondrit met de bus., In september organiseert de seniorenraad een seniorenshow. Muziek met bekende artiesten, dans en humor zijn de ingrediënten om er telkens een schitterende show van te maken.
Seniorenshow - Rinaldo Entertainment.
Tijdens de Seniorenshow toont Rinaldo een heus mirakel met een enorme dobbelsteen. Een toeschouwer mag hem assisteren en krijgt als dank een welverdiend presentje. Verder laat hij zijn vaardigheden voor zich spreken en gunt hij ook buikspreekpop Charlie wat tijd op het podium.
De perfecte feestartiest voor de oudere medemens.
Foto's' van de Seniorenshow. Ga met uw muis over de kleine plaatjes en een groter voorbeeld verschijn daar onder, door op het betreffende plaatje te klikken opent de foto in een nieuw tabblad, waar u het kunt downloaden door rechts te klikken en te kiezen voor opslaan als.
Seniorenshow - Marcodehollander.
Deze Senioren Meezing Show van Marco de Hollander is bij uitstek geschikt voor verzorgings- en verpleegtehuizen, zorgcentra, seniorenmiddagen, dorpsfeesten, wijk- en buurtcentra, 55 woongemeenschappen, ouderenmiddagen, zorginstellingen, boottochten, seniorenprogramma, jubilaris- en afscheidsfeesten, verjaardagen, activiteitencentra maar ook voor mensen met een beperking en gehandicapten instellingen.
Mennefeesten Bekijk het volledige programma.
Inleg: 1,50, EUR. Menne Ambianceparty met optredens van.: Laura Lynn, Wim Charles, Sergio, Abba4u, Jettie Pallettie, Yves Segers, Omdat het kan Soundsystem en Swoop. VVK: 20 EUR - ADD: 25 EUR. Met The Almost Swinging Jazzband. Seniorenshow met Johnny Clarysse Nicky Martinez.
Seniorenshows Seniorenprogramma's.'
Home Circus Variété Kids Dieren Multimedia Contact Circus huren Circustent huren Circusmateriaal Circuspiste Circus workshop Circusdag Kleindieren Circus Clown schoenen Kerst Entertainment Muzikale Kerstman Poedelshow Ron Ronell Varity Show Muzikale Comedy Act Animal Trick Show Buikspreekact Alfredo Lorenzo Jongleur David Severins Antipodist Beautour Het rad des doods Seniorenshows Magic Act Niek Takens Teddy Klarinetti Alfredo Lorenzo spektakel piratenshow Animal Trick Show Poppenkast Bennie de Beer Dip Dap Draaiorgeltje Ballonnenclown Voor winkelcentrums Clowntjesdag Schminken Luchtkussen Foodattracties Sinterklaas Muzikale zwarte piet Kinderboerderij Ganzenparade Dierenverhuur Pony ezeltje rijden Sapperderflap Pipowagen Ritjes op kameel Het paard van Sinterklaas Levende Kerststal Uit de media Historie Video's' Downloads Pers foto's' Copyright.
Seniorenshows All Party Events - Evenementenbureau.
U bevindt zich hier: Home Animatie Seniorenshows. In samenspraak naar uw wensen en uw budget stellen wij voor u de meest geschikte seniorennamiddag samen. U kan een artiest kiezen uit onze lijst artiesten en een goochelaar van ons team zorgt voor de perfecte invulling van uw namiddag.

Contacteer ons