Meer resultaten voor seniorenshows

Seniorenshow Optreden voor Ouderen - HUGO FRANKS live muziek entertainment.
Seniorenshow Hugo Franks. Seniorenshow als zanger tape-act Vanaf 1x 30 of 1x 60 minuten speeltijd is in overleg aan te passen. Seniorenshow met keyboard en zang 90 minuten onderbroken door eenkorte pauze. speeltijd is in overleg aan te passen. Pauze wordt voorzien van gezellige achtergrondmuziek.
allpartyevents.be
Seniorenshows van Dick de Witte.
Naast zijn soloprogramma MuZaVaPa" heeft Dick ook een seniorenshow met zangeres Conny Vink. Conny is bekend van o.a de hits De" toeteraar, Maak" je niet dik" en Bossa" nova boy. Ook kreeg zij veel bekendheid door haar vele radio en televisieoptredens.
Welkom bij Lia Linda.
Artistiek heeft men me nooit in een bepaald vakje kunnen steken. Ik heb me nooit willen beperken tot een bepaald genre: big band, revue, het ernstige of frivole chanson, entertainment voor een internationaal publiek, een gezellige seniorenshow met sketches en populaire liedjes ik breng het allemaal met liefde en plezier!
Micha Marah boeken - Benelux Theater - Boekingskantoor.
Ze weet haar mannetje te staan en ze deinst er niet voor terug haar bekende schlagers opnieuw op haar repertoire te zetten. Vlaamser kan het niet! Diverse programmas solo of met collegas brengen haar van Schlagerfestivals tot seniorenshows, telkens met het aangepaste repertoire.
Dvc-Events.
Top Animatie Acts zoals, foute Obers, Nep Security, Party Fotograaf, Foute Dj, Seniorenshows en veel meer. De nummer 1 in Ambiance en Feest Typetjes! De leukste Acts voor verjaardagsfeestjes en Events. Contacteer ons vrijblijvend telefonisch voor alle info en boekingen.:
seniorenshows.
Wij zijn al meer dan 30 jaar een betrouwbare en deskundige partner voor het boeken van artiesten en andere acts. Voor senioren, verzorgingshuizen, en buitenevenementen, seniorenshows.nl is een bureau dat alle ingrediƫnten voor een geslaagd evenement kan leveren. Sophie's' Sterren en Hits Seniorenprogramma. Uw gastvrouw Sophie brengt een interactief en vooral gezellig programma met veel humor en muziek. Deze 2 x 45 minuten durende show bestaat uit ontvangst, animatie en veel muziek. Seniorenshows heeft een groot aantal acts.
Eventorganisator kiest Evergem boven files Evergem De Standaard.
Vandaag om 13:43: Video China verbreekt klimaat- en militaire dialoog met VS in oplopende ruzie over Taiwan. Vandaag om 13:04: Nieuw juridisch verzoek ouders Archie afgewezen. Vandaag om 12:02: Wie de Mont Blanc wil beklimmen, moet voorschot betalen voor begrafenis.
Seniorenshows All Party Events - Evenementenbureau.
U bevindt zich hier: Home Animatie Seniorenshows. In samenspraak naar uw wensen en uw budget stellen wij voor u de meest geschikte seniorennamiddag samen. U kan een artiest kiezen uit onze lijst artiesten en een goochelaar van ons team zorgt voor de perfecte invulling van uw namiddag.
Clown Brugge Alle clowns in de plaats Brugge.
meer info hierover vindt u op onze website onder de rubriek seniorenshows. Neem geen risico en boek Tony Frats. Wij staan garant voor 15 jaar ervaring en bieden kwalitatieve kinder en senioren-shows voor elk thema en elk budget. Kindershows, Seniorenshows, Animatie, Straatanimatie, Boeking artiesten.,
Peter Dons - zanger-entertainer gezondheidszorg Peter Dons.
Inmiddels heeft hij, met een uitstekend aangepast repertoire variƫrend van Frans Bauer tot Jim Reeves, Corrie Konings tot Dean Martin, de Havenzangers tot Vader Abraham en vele anderen al heel wat seniorenshows mogen verzorgen. Daarnaast zingt hij ook diverse liedjes van zijn eigen cds HOOG TIJD, WAT WAREN WE GROEN TOEN, MOONLIGHT AND ROSES en GELOOF, HOOP EN EEN HELBOEL LIEFDE.

Contacteer ons