Jacky Lafon

JACKY LAFON

Jacky Lafon Kerstvariété

Datum Locatie Tickets
MA 11 DEC '23 (14u)
Oostende, Kursaal
  • Makkelijk zelf online bestellen via de ticketlink
  • Bij dienst toerisme, Monacoplein 2, 8400 Oostende
  • Telefonisch: 0900 40 850
  • Via mail: info@show-time.be
Jacky Lafon Kerstvariété

Op 11 december 2023 nodigt Jacky Lafon haar vrienden uit op het podium van het Kursaal van Oostende, om samen met haar alle fans te laten genieten van een unieke, namiddagvullende kerstvariétéshow!

Na een carrière van meer dan 55 jaar, die haar op de planken bracht van alle grote variététempels die Vlaanderen rijk is, weet Jacky natuurlijk als geen ander hoe ze haar publiek moet entertainen en plezieren. Dat ze nog steeds populair is, bewijzen haar uitverkochte “Zo Dankbaar” variétéshows én haar gesmaakte optreden als Zatte Rita, een personage dat ze meer dan 23 jaar met hart en ziel gestalte gaf, tijdens de festiviteiten rond “30 jaar Familie” in de Lotto Arena.

Jacky danst, zingt, plaagt en grapt zoals nooit tevoren, en zal hier op 11 december in worden bijgestaan door een reeks toppers in hun vak!

De zoetgevooisde en goedlachse tenor Jan Wuytens, onder meer bekend van I Can See Your Voice op VTM, zal iedereen versteld doen staan met zijn zangkunsten. Het talent van Jan Wuytens is uniek, en dat is ook het buitenland niet ontgaan. Zo staat hij binnenkort op podia in Rome en de Verenigde Staten! En op 11 december, speciaal voor jullie, in het Kursaal van Oostende.

Ook de Popkoning is van de partij! De chemie die er was tussen Jacky en De Popkoning in het legendarische VTM-programma HT&D is er nog steeds, en daar kunnen jullie live getuige van zijn. Wanneer bekende typetjes als Nicootje en Zuster Vaseline het podium betreden, rollen er automatisch lachsalvo’s door de zaal.

Nog meer prachtige stemmen op het podium, want ook de ravissante Lissa Lewis tekent present. Lissa kreeg muziek met de paplepel mee, en kan ondanks haar jonge leeftijd al terugblikken op een hele mooie carrière. Zo won ze in 2015 de zomertrofee van Radio 2 in de categorie “Beste Doorbraak”, mocht ze samen met Andre Hazes Jr. zingen voor het Nederlands koningspaar én nam ze een duet op met Rob De Nijs!

Als kers(t) op de taart, wordt dit alles ook nog eens opgeleukt door een professioneel showballet onder leiding van Evelyne Delameillieure, van D-Dance Productions.

Laat je een namiddag lang entertainen, verbazen, verleiden…door dit unieke totaalspektakel!