Jacky Lafon

JACKY LAFON

Jacky Lafon: Zo Dankbaar

De “Grande Dame” van het Vlaamse variététheater komt dichter bij haar fans dan ooit tevoren.

Met haar show “Zo Dankbaar” wil ze iedereen bedanken voor de afgelopen 55 jaar uit haar immense carrière. Een carrière die z’n oorsprong vond in de roemrijke revuetempels uit die tijd, zoals de Antwerpse Ancienne Belgique, maar haar natuurlijk ook 23 jaar quasi elke dag op de buis bracht in Familie. Nog steeds is haar personage “Zatte Rita” immens populair. Onlangs liet ze in een volle Lotto Arena het dak eraf gaan met haar sketch ter gelegenheid van 30 jaar Familie. Met al haar ervaring weet Jacky als de beste hoe je een variétéshow in elkaar moet steken.

Jacky brengt sketches, zingt en danst en laat zich hierbij omringen door gastzanger Jan Wuytens die je kan kennen uit het VTM-programma “I can see your voice” en vier professionele danseressen van D-Dance Productions. Als special guest wist Jacky ook Noi Pakon te strikken. Deze Nederlandse danseres en stuntperformster tilt de show mee naar internationale allures en was al onder meer op Tomorrowland aan het werk!

Datum Locatie Tickets
DO 22 JUN '23 (14u) *
Mortsel, CC *

* De show in TriArte Antwerpen  op 7 februari 2023 kon helaas niet doorgaan wegens faillissement van de zaal. Iedereen met tickets voor deze show krijgt automatisch nieuwe tickets voor de show in Mortsel op 22 juni 2023.

Jacky Lafon